Відео - Заставнівщина зустріла та провела в останню дорогу відданого сина України Віталія Фіру

 

Плаче небо, плаче Заставна, Херсонщина, Україна… Молодий красень, хоробрий Воїн, улюблений Син, Брат, Друг, Побратим, чудова Людина, яка віднині захищатиме нас із Неба ВІТАЛІЙ ФІРА

У боях за визволення рідної землі загинув ВІТАЛІЙ ФІРА, який на початку війни переїхав із Херсонщини до Заставни, звідки й відправився захищати Україну.

Переселений з Півдня з полум’яним серцем, сповненим любові до України, віддав своє життя, боронячи нас із вами, молодий юнак, який до станнього подиху боровся за своїх рідних та нас з вами.

Буковина на колінах зустріла Героя Віталія Фіру висловлюємо глибоке співчуття його родині, друзям. Смерть у бою є великою втратою для кожного, хто стоїть на захисті своєї країни та захищає свободу та безпеку своїх співвітчизників. Нехай його мужність та жертовність завжди запам’ятовуються і вшановуються, а його сім’я знайде силу та підтримку в цей складний час. Дуже важко втратити когось, кого ми любимо, але ніколи не забудемо його жертовність та відвагу.

Шкода що тільки такі події нагадують нам про велич та мужність тих, хто готовий боротися за свободу та безпеку нашої країни. Нехай Віталій Фіра завжди залишиться в наших серцях як герой, який віддав своє життя за Україну.



Top