Змагання з волейболу в Заставні за кубок "ЗЕВСА" серед юнаків на пам'ять героя Владислава Колодрівського

 

Дорогі друзі, ми раді запросити вас на змагання з волейболу, які відбудуться 29 квітня 2023 року в приміщенні ігрового спортивного залу КЗ ЗМДЮСШ ЗМР за адресою: Чернівецький р-н., м. Заставна, вул. Незалежності, буд. 93/А.

Ці змагання присвячені пам'яті воїна-героя на псевдо "Зевс", Владислава КОЛОДРІВСЬКОГО, який пожертвував своїм життям у боротьбі за нашу Вільну та Незалежну Україну. Це буде дуже важлива подія, що об'єднає спортсменів та глядачів з різних куточків Чернівецького регіону, щоб згадати героя і підтримати юних волейболістів у змаганнях.

Змагання будуть змаганнями за кубок "ЗЕВСА" серед юнаків 2008 р.н. і молодших, які вже зібралися з усіх куточків нашого регіону, щоб показати свої навички волейболу.

Наші юні спортсмени готуються до змагання вже кілька тижнів, тренуються, підтримують один одного, демонструють техніку та координацію, щоб бути готовими до цього важливого дня. Вони дуже зосереджені та прагнуть до перемоги, і ми віримо, що ці змагання будуть дуже цікавими та напруженими.

Ці змагання з волейболу - це чудова нагода не тільки для юних спортсменів, але й для всіх бажаючих, щоб побачити, як вони грають, і вболівати за свою улюблену команду.

Змагання також присвячені пам'яті воїна-героя на псевдо "Зевс", Владислава КОЛОДРІВСЬКОГО, який пожертвував своїм життям у боротьбі за нашу Вільну та Незалежну Україну. Владислав був відомим своїм героїзмом та мужністю, а його вчинки та поступки звеличували не лише його близьких, але й усю Україну.

Це змагання – це не просто спортивна подія, це ще й можливість вшанувати пам'ять наших героїв та перенести їхні ідеали та цінності в наше життя.

Початок змагань о 10.30 год.

Разом згадаємо героя та підтримаємо юні спортсменив у змаганнях.

Запрошуємо всіх бажаючих!

З повагою колектив  КЗ ЗМДЮСШ Заставнівської міської ради



Top