В Заставні - таксист скоїв ДТП та втік з місця пригоди (фото)

 

Сьогодні 26.04.2017 р. близько 9 години ранку в місті Заставна по вулиці Незалежності 19, невідомий таксист на автомобілі "Daewoo Lanos" скоїв ДТП врізавшись в припарковане на узбіччі авто.

Як повідомляють очевидці таксист після зіткнення вийшов з авто та навіть направився на подвір'я власника припаркованої автівки, та напевне передумавши, швидко повернувся, сів в своє авто, та покинув місце пригоди.

Виявивши своє понівечене авто, власник викликав наряд поліції, зараз на даний час вони встановлюють особу яка втекла з місця пригоди.

По гарячим слідам, нашим журналістам, вдалось знайти відео записи, з камер спостереження приватних підприємців міста, та встановити номерні знаки ймовірного винуватця ДТП, вся необхідна інформація передана до поліції.

Причини та особу яка скоїла ДТП зясовують та притягнуть до відповідальності.

Як стало відомо, після обіду працівниками заставнівького райвідділку поліції, результаті оперативних пошукових дій, винуватця пригоди було знайдено.

Довідка:

Відповідно до статті 122-4 КУпАП: Залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, — тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн.) або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб. Як правило, водій залишає місце ДТП, усвідомлюючи, що саме він винен в даній пригоді.

Відповідно до статті 124 КУпАП: Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, — тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.



Top