Фото - відео -Танцюристи Заставни в Латвії, підкорюють Європу

 

Клуб спортивно бального танцю "Гранд" (керівник С. Даньков) перших юних танцюристів прийняв близько семи років тому, більшість з них відразу засвідчила,що на Заставнівщині люблять, цінують і шанують бальні танці.

Танцюристи разом зі своїми наставниками не раз здобували перемоги на різних турнірах та конкурсах, побували у багатьох містечках України і за її межами.

Талановиті заставнівчани, попри свій юний вік, добре знають та розуміють, що без наполегливості, клопіткої праці й бажання рухатися вперед на танцювальному паркеті, успіху не досягти.

На кожному з тренувань прагнуть максимально викластися, щоб згодом проявити свої приховані здібності, таланти.

Танці змінюють життя, розвивають фізично, духовно і морально. Вкотре вищевказане підтвердив клуб спортивно бального танцю "Гранд", побувавши на міжнародних змаганнях BALTIC RISING STARS 2017, які відбулися в Ризі (Латвія).

Нашим талановитим землякам доводилося змагатися з представниками Латвії, Литви, Естонії, Польщі, Німеччини, Білорусії, Росії,Італії, Фінляндії, Румунії, Угорщини, Нідерландів та інших клубів України.

У категорії "Юніори" 1 серед 27 пар 9 місце посіли титуловані Степан Чуньківський та Дарина Левицька, а 12 - Максим Кушнірик і Яна Брус (з 1/8 фіналу наші пари вийшли у півфінал).

У категорії "Ювенали" 1 Е клас чудово виступили Максим Пацаранюк і Анастасія Глинська (серед 29 пар їм вдалося піднятися на сьому сходинку).

На паркеті вразили жюрі та суперників обдаровані Максим Фалібога та Ніколь Шарик, які у категорії "Ювенали" 1 (початківці) серед 25 пар виграли друге місце.

Свою грацію та витонченість продемонстрували Євген Вакарчук та Анастасія Мацарюк, які у категорії "Ювенали" 2 серед 44 пар здобули 9 місце.

Юні заставнівчани відпочивали у готелі для спортсменів (розташованому на березі озера), у якому обладнані зали для гри в футбол, волейбол, гандбол, а також танцювальний, у якому проводили і репетиції.

У вільні хвилини свої навички та вміння демонстрували у тенісі. Цікавою та вражаючою була екскурсія Ригою, де зуміли побачити унікальні місця латвійської столиці.

Дітям сподобалася тепла і сонячна Юрмала,величний концертній зал, у якому проводилося чи мало відомих фестивалів і конкурсів, серед яких "Нова хвиля".

Надовго запамятається і морське узбережжя, на якому відпочивали та обідали танцюристи.

Ще одні випробування - позаду. В душах учасників клубу спортивно бального танцю "Гранд" надовго залишилися цікаві та світлі спогади.

Отож, краси і граціозності вам, шанувальника мистецтва рухів і пластики, легкості та гнучкості, відкридтів та нових гучних перемог, натхнення та музики щастя.

Матеріал: газета "Голос краю" відео та фото:  Глинська Марина

Поділися з друзями

 



Top