Відео - Заставна чудовий весняний день

 

В цей травневий сонячний день, місто Заставна готується до свят, які незабаром веселощами та хорошим настроєм жителів та гостей, які завітають на день міста.

Центр Заставни, сяє чистими вулицями, квітучими каштанами та клумбами, на яких немов веселка переливаються квіти різних кольорів

Також до містечка завітали атракціони, які розташувалися на головній площі, та очікують своїх маленьких клієнтів.

Хоча як стверджують, більшість батьків, вартість щоб покататись на стареньких заржавілих "качелях" як для Заставни, безпідставно завищена (середня вартість квитка 45 гривень), так як наприклад у Чернівцях, значно кращі атракціони а ціни при цьому нижчі, подекуди більше ніж в два рази

Що поробиш свято, кожен хоче заробити "великі гроші" на нас та нашій малечі. Адже щоб пройтися з дитиною, на вихідних, прийдеться витратити значні суми малечі важко пояснити що "жадні дяді" перегнули палицю.

Заставнівчани сподівають, що наш міський голова зверне увагу на на такий "перебор", та якось відреагує на таке "шкуродерство" або при наймі підніме власникам оренду хоча б в десятеро, що гроші залишились у місті.

Вся, ця святкова атмосфера, наштовхнула нас на те щоб показати жителям Заставни, які у нас красиві краєвиди, в зовсім звичайний сонячний день.

Тож якщо у Вас є бажання дивіться невеличке відео - слайд шоу, та спостерігайте за тим, яким прекрасним може бути наше містечко.

Поділися з друзями

 



Top