За що поліція - Заставнівського мера оштрафувала (відео)

 

Сьогодні в Заставні по вулиці Незалежності, в районі міського ринку, працівники боролися з порушниками шляхом винесення постанов за порушення правил паркування, мова йде саме про знак 3.34 «Зупинка і стоянка заборонена».

Що подієш, проблема давно всім відома , тим паче саме на відрізку шляху біля базару, адже там в ранці, як то кажуть, не пройти ні проїхати, що ж проблема існує і треба з нею боротися.

Як нас повідомили, міський голова Радиш В.Й, неодноразово звертався до поліції з проханням допомогти в боротьбі з "горе водіями", та на жаль, через недобір поліцейських кадрів, адже у нас тільки два поліцейські в районі, які слідкують за правопорядком на дорогах.

Як нам повідомив патрульний інспектор, Закропивний. В. Г - патрулі поліції кожен день штрафують водіїв які не дивлячись на знаки, все одно там зупиняються, навіть штраф у розмірі 250 - 350 гривень не може припинити існування цієї стоянки.

 Так ось сьогодні була та ж ситуація, в той час як патрульний вів розмову з іншими порушниками, міський голова незважаючи на дію знаку, та на правила дорожнього руху, припаркував своє авто в зоні дії того ж знаку, який він сам вимагав установити, покинув своє авто, та пішов у справах. 

Поліцейський інспектор Закропивний. В. Г, помітивши порушення, та незважаючи на те що це авто очільника Заставни, без емоцій почав складати постанову.

Приблизно, хвилин через десять з`явився і сам порушник, який побачивши камеру почав помітно нервувати, після того як патрульний вручив Радишу постанову, міський голова незважаючи на присутність поліцейського, в притаманному тільки йому стилі, почав погрожувати одному із наших журналістів, обіцяючи йому, що він його спіймає, і прив`яже посеред міста.

Варто віддати належне поліцейському, який незважаючи на посаду "штрафника", просто виконав свій службовий обов`зок, такі люди дійсно заслуговують поваги.

Шановні жителі міста, будьте уважні, дія законів можливо не розповсюджуються на дії нашого мера.

Стаття 346. Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча. - карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

Стаття 146. Незаконне позбавлення волі або викрадення людини. - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той же строк.

 PS: Міський голова, неодноразово зводив наклепи та погрожував нашому представнику, навіть під час сесії, та про це згодом.

Поділися з друзями

 

 



Top