Відео - Хресна хода до Івано-Богословського монастиря в Хрещатику

 

Хресна хода до Івано-Богословського монастиря в Хрещатику Заставнівського району розпочалася сьогодні 5 липня о 6.00.

Десятки тисяч паломників вирушили від Свято-Покровської церкви на Рогізній. Вони мають пройти пішки майже 50 кілометрів.

Головною вулицею міста Заставна, віряни почали проходити вже близько 10-тої ранку, весь шлях люди які йшли, молилися та співали релігійних пісень.

Вже за традицію майже біля кожного населеного пункту, на шляху паломників, місцеві жителі накривають столи з смачною їжею, та такими необхідними, в сьогоднішню спеку прохолодними напоями.

Хотілося б добавити, що вже декілька років поспіль, в хресній ході беруть участь не лише українці, а й мешканці Румунії, Польщі, Чехії та інших країн.

Сьогоднішній день, став особливим для кожного, адже саме зараз долаючи кілометри доріг люди з вірою в серці і молитвами на вустах просять Господа Бога про допомогу, хто для себе чи рідних, інші здоров`я та злагоди але є і ті що просять миру.

Віра та її сила, допомагають людям долати десятки кілометрів щоб прийти в Божий дім на велику молитву яка дасть сили та спокою в душі, віри що немає нічого святішого, натхнення на добрі діла.
Люди крокують разом і моляться кожен своєю молитвою, тож саме сьогодні кожен може просто прийти цим шляхом до Хрещатика, та поставити свічку за саму велику мрію в житті і Господь Бог обов`язково почує кожного чия молитва йде від серця.

Дуже приємно і те, що з кожним роком людей стає все більше, а значить не дивлячись ні на що люди ще мають віру, та готові пронести її далеко для того, щоб показати, сила людини це її віра - яка може долати будь які перешкоди.

Журналісти сайту "Заставна Сьогодні" відзняли невеличкий відео репортаж, пропонуємо переглянути...

Хай береже вас Господь Бог!!!

Новини по темі:

Ночівля та молитва паломників в Хрещатику після хресної ходи

Відео - свято Івана Купала в Івано-Богословському монастирі на Хрещатику

Поділися з друзями

 



Top