Відео звернення першого заступника голови заставнівської РДА, Молдована В.М до міського голови Заставни Радиша

 

У останньому інтерв’ю, яке дав Заставнівський міський голова, сам собі, так як вгорі на відео герб міськради, хоча на офіційному сайті воно не є виставленим.

Замість того, щоб навести адекватні аргументи своїм діям щодо надання одноосібного дозволу завезення сміття зі Львову в нічний час на сміттєзвалище Заставни, вилив море бруду на першого заступника голови заставнівської РДА, Молдована В.М, та депутатів Джусів.

До статті: Мер Заставни про про львівське сміття і не тільки (відео)

«Щоб добре працювала серце, я вживаю «Панангін», а Ви…, напевне «Пурген», і того у Вас словесний понос, Василю Йосиповичу» 
(Молдован тримає удар: інтелігентна відповідь на хамство міського голови). 

Політтехнолог Шморгун видав «за жорстку критику», а законодавчу безграмотність місцевого чиновника спробував підмінити баснословним «йде проти системи»….

Однак, як виявляється, у місті ще хтось працює, крім Василя Йосиповича.

А, щоб перелічити «що зробив Василь Молдован будучи в.о. голови РДА», скоріш за все не вистачить пальців однієї руки.

Невже тепер міський голова Заставни, Радиш, раніше депутат, заважав встановлювати котли на твердому паливі у школі та гімназії, а відстоював думку «обігрівання доріг центральною котельнею»?

Як Радиш з 2015 року перешкоджає працевлаштуванню заставнівчан і залишає їх сім`ї без засобів для існування?

Виявляється Юля Джус, на сесіях «як мінімум на дві-три голови інтелектуально вища від Радиша», бо готується до них. І це не вина Молдована, а біда Радиша, якому варто читати книжки та закони.

Чи може справжній чоловік ображати жінку, яка є матір’ю? І чому замість коструктиву, болото і чорнота?

Мер знову виявляється порушив закон «Про місцеве самоврядування». Що саме у цей раз?

Також Василь Миколайович, кинув Радишу виклик: «Той об’єм роботи, який Ви зробили за два роки, я б зробив би за півроку!»

А ще питання опозиції, хамства, коректності, толерантності та тактовності, сесій, якості та обсягів виконаних робіт, приниження людей міським посадовцем, пургену та словесного паносу Радиша… і смітєзвалища по місту

Про все це більш детально у відео-зверненні Заступника Голови заставнівської районної адміністрації Молдована Василя.

Поділися з друзями

  



Top