Відео - Заставна відсвяткувала 26 річницю Незалежності України

 

24 серпня Україна відсвяткувала свій 26 День Незалежності, та як справжня жінка зробила це свято веселим і прекрасним.

Звичайно по всій країні та зокрема і в місті Заставна це свято починали з сумних ноток, згадали загиблих воїнів АТО, хвилиною мовчання ушанували їх, а також нагородили всіх тих людей які кожного дня роблять все для того щоб наша держава розквітала.

Сьогодні це свято значить для Українців дуже багато, адже саме за незалежність ми боремось і по цей час, хоч і живеться нам не так як би хотілось зате ми з гордістю можемо сказати що ми вільний народ, з свободою слова чого не скажеш про наших ворогів.

Наша Україна це жінка у розквіті сил, красуня, незалежна та з своїм багатством у душі.

Україна найпрекрасніша країна в цілому світі, тому що має велике майбутнє, це діти, тільки в місті Заставна близько сотні першокласників у вишиванках показали, яка красива в нас Батьківщина з великим майбутнім та щирою усмішкою, вже сьогодні малюки знають, що немає нічого кращого за рідну країну та її солов’їну мову.

P.S Люба моя Україно я щиро вірю в те що твоя воля і краса з роками не зів’яне, а ти не дивлячись на всі труднощі будеш прекрасна й усміхнена, та щаслива, адже наші діти повинні знати тебе такою яка ти є для нас.

З Днем Незалежності тебе моя рідна Україна!!!

Деякі аудіо композції  не доступні так як захищені авторським правом

Поділися з друзями



Top