Відео: В Заставні пройшов благодійний ярмарок, де збирали кошти онкохворим діткам

 

Сьогодні в день Святого Миколая кожна дитина чекає на чудеса, та в місті Заставна дітки з батьками відкривають свої серця, і збирають кошти онкохворим малюкам.

В будинку культури як і кожен рік проходить концерт до дня Миколая, та цього року з усіх куточків Заставнівського району з’їхались дітки щоб створити благодійну акцію, кошти якої передадуть діткам хворим на рак.

Юні продавці розповіли як разом із батьками та вчителями готували ласощі, вибирали най смачніші рецепти, та сумлінно трудились з думкою про діток, яким кожна копійка може врятувати життя.

Від різноманіття смаколиків паморочилась голова, адже ввійшовши до будинку культури потрапляв в світ запашної випічки, де навіть дорослий не може втриматись щоб щось не з куштувати.

Учні шкіл та училища були продавцями які щиро посміхались і раділи своєму заробітку адже він піде на допомогу таким як і вони малюкам.

Ми щиро сподіваємось що вдалося продати все, та виручити якомога більше грошей, адже сьогодні Свято Святого Миколая і кожна дитинка має право на чудо.

Поділися з друзями



Top