Безкоштовне ПЛР - тестування в аеропорту пропонує Mastercard

 

Сьогодні весь світ змушений дотримуватись різних обмежень та правил, адже Ковід- 19 ввійшов в життя кожного несподівано та вже другий рік ця хвороба розіклала свої сітки і не дозволяє нам жити без обмежень.

Не дивлячись на всі труднощі люди намагаються підлаштуватись під зміни та навчитись жити по новим критеріям та правилам і компанія mastercard робить все щоб їхні клієнти почувалися краще та значно спрощує деякі моменти які можуть бути проблематичними в тій чи іншій ситуації.

Отже, mastercard дозволяє своїм клієнтам преміальних карток зробити безкоштовний ПЛР- тест в будь-якому аеропорту України, адже для перельотів громадянам потрібен результат ПЛР - тестування

Як це відбувається

  • Після здійснення польоту

Ви можете зробити онлайн заявку на ПЛР – тестування та після прильоту при пред'явленні картки mastercard, після чого Вам тільки залишається очікувати 4-6 годин на результат який прийде на електронну адресу чи в СМС.

  • Якщо тест потрібно здати до вильоту

Для того, щоб здати тест перед вильотом Вам необхідно зателефонувати та попередити про те що хочете в зробити аеропорту Бориспіль тест ковід, після чого Вас при вході зустріне людина яка і проведе до пункту тестування, а вже через 10-15 хвилин після здачі ви будете мати результат на руках.

Така послуга дозволяє клієнтам mastercard преміальних карток не витрачати свій дорогоцінний час та отримати послугу ПЛР – тестування безкоштовно та в найкоротший термін.

Більш детальнішу інформацію про те чи можете саме ви пройти безкоштовне тестування на ковід-19 можна дізнатись на сайті мастеркард та переконатись що дана послуга доступна Вам.

Компанія mastercard завжди піклується про своїх клієнтів та намагається зробити все можливе, щоб навіть в такий важний період коли весь світ переживає нелегкі часи, зробити все можливе, щоб люди хоча б частково не витрачали свій дорогоцінний час та нерви та черги для здачі аналізів.



Top