Що таке держзакупівлі та для чого вони потрібні?

 

Як ми всі вже знаємо на сьогоднішній день всі великі пороти чи закупівлі держави знаходяться у відкритому доступі, де кожен охочий має змогу  не тільки слідкувати за  ходом закупівель, але при бажанні навіть взяти участь в самому процесі.

Українська універсальна біржа допомагає не тільки слідкувати за закупівлями, але й при потребі брати участь в різних тендерних програмах та отримувати якісні послуги шляхом тендерного відбору.

Різного роду держтендери це можливість влади отримати якісні послуго чи закупівлю товарів у тих людей які довели що їм можна довіритись, що їм під силу виконати призначений обсяг роботи, вони готові працювати прозоро та пропонують найвигідніші умови виконання тієї чи іншої послуги.

Електронні системи закупівель публікує всю інформацію про тендери та їх умови, також модна отримати розгорнуту інформацію що до перебігу та правил того чи іншого тендеру.

Звичайно кожен може не тільки ознайомитись з існуючими тендерами, але при необхідності створити свій власний тендер, щоб отримати офіційно якісні послуги.

Чому саме Українська універсальна біржа

Державне замовлення ( держзамовлення) - це розміщення замовлень на придбання, органами державної влади та муніципальних утворень, товарів, послуг, робіт, у комерційних підприємств. Отримати держзамовлення може будь-яка організація, юридична особа або індивідуальний підприємець, що задовольняють вимоги законодавства в області держзамовлення і конкурсним вимогам виставляються держзамовником.

 Що таке держзакупівлі та для чого вони потрібні?

 Відповідь на це питання, мабуть, знає кожен Українець. Під Держзамовленням зазвичай мають на увазі подання  заявки органів державної влади та муніципальних розділів на придбання будь-яких товарів або надання різноманітних послуг.

 Послуги та товари можуть надавати державним органам звичайні підприємці. Причому як показує практика не обов'язково представники дуже великих промислових компаній чи об'єднань.

Нерідко держзакупівлі обслуговують  навіть підприємці із набагато нижчим рівнем доходів і товарообігу. Пов'язано це все ще й з політичними аспектами, що проводяться державою на підтримку приватного і малого підприємництва, а також  малих напрямків бізнесу.

Однак причина активності всіх представників малого бізнесу полягає не тільки в цьому. Вся річ у тому, що в більшості випадків державне замовлення не завжди передбачає саме великомасштабне будівництво або закупівлю тих чи інших товарів першої необхідності.

Уважно вивчивши сайт Української універсальної  біржі, ви зрозумієте, що зустрічаються і замовлення на проведення, наприклад, невеличких ремонтних робіт в якомусь службовому приміщенні або на здійснення цілодобової охорони підприємства. Державні органи здебільшого подають тендери не тільки у великих закупівлях, а й на звичайні побутові обслуговування своїх потреб.

Під час кризи як ніколи стала популярною участь в різноманітних тендерах, запитах котирувань і аукціонах, що проводяться багатьма державними замовниками.

Держзакупівлі свого роду, завжди стабільні виплати в чітко зазначений термін, а це для більшості підприємців  дуже важливо під час сьогоднішньої ситуації в країні.



Top