Горе батьки залишили дитину кричати на асфальті

 

У Запоріжжі 9-місячний малюк кілька годин пролежав на асфальті, доки батьки спали. На крики дитини звернули увагу перехожі. Вони викликали правоохоронців.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції міста.

"Коли очевидці підійшли до хлопчика, малюк перестав кричати. Напевно, вже не було сил. Поліцейські взяли малюка. Почали будити батьків. Ті поводили себе неадекватно, ледь прийшли до тями. Підозрюють, що були під дією наркотиків.

Пара заснула на ґанку будинку культури. Дитина випала з візочка, лежала на асфальті. Коли молоде подружжя забирали до відділку, вони не розуміли, що відбувається.

Відомо, що чоловікові 29 років. Жінці - 26. Малюк у лікарні. Його життю нічого не загрожує. Зі слів головного лікаря Валентини Лихачової, хлопчик був дуже голодний та наляканий", - йдеться в повідомленні.

Батьків відправили до наркодиспансеру. Однак лаборанти не змогли з'ясувати, що вони вживали. У поліції кажуть, що всі ознаки наркотичного сп'яніння були.

Припускають, що це курильні сумішші або зілля. Невідома речовина в жодному тесті не проявилася. Тривають дослідження.

Немовля віддадуть, коли подружжя доведе, що здатне належним чином виховувати дитину.

"Питання винесуть на комісію із захисту прав дитини. Якщо батьки зможуть переконати нас, що вони помилились і готові виправитися – дитину можуть повернути", - пояснила начальник міської служби у справах дітей Наталія Сиворакша.

У лікарню вони не прийшли. Однак до органів опіки матір звернулася. Жінка кається, бажає забрати сина. З'ясували, що забирати нікуди. За адресою, яку вона повідомила соцслужбі, знаходиться типографія.

Джерело: gazeta.ua



Top