Вітання з Днем народження Отцю - Віталію Мензаку - с.Дорошівці (відео)

 
Філарет та отець Віталій Мензак с. Дорошівці 2017
Вітання

Сьогодні, 30 травня свій славний День народження святкує настоятель храму Святого Василія Великого УПЦ КП с.Дорошівці о.Віталій Мензак.

Отче Віталію, наш духовний натхненнику, наш великий друже й пораднику, ВО «Заставнівська волонтерська сотня» та районна «Просвіта» щиро здоровлять Вас із Днем народження.

Бажаємо Вам Божої допомоги у всіх добрих справах, родинного щастя, міцного здоров’я, взаєморозуміння та взаємоповаги з Вашими прихожанами та жителями села Дорошівці, які потребують Вашого духовно- просвітницького патріотичного слова, світла, яким Ви пробуджуєте людську свідомість.

Нехай кожна мить Вашого життя буде й надалі наповнена добром, вірною надією й милосердям. Отче Віталію, Заставнівська волонтерська сотня» давно вважає Вас та багатьох прихожан храму Святого Василія Великого своїм духовним підрозділом — за Вашу щиру молитву за воїнів на Сході України, за Ваші безцінні духовні уроки життя, за військове священство та просвітництво від малого — до людей поважного віку, за щиру любов до України.

Нехай Ваше серце б’ється довго-довго, випромінюючи добро і любов.

З Днем народження!

Поділися з друзями



Top