Івана Миколайовича Бурдейного З Днем Народження вітають колеги та друзі

 
Івана Миколайовича Бурдейного
Вітання

Заставнівська волонтерська сотня щиросердечно вітає мудру людину, благодійника і добротворця Бурдейного Івана Миколайовича з Днем народження та бажає йому і його родині міцного здоров’я, багато щасливих і радісних років життя.

Нехай Боже благословення і вірні Ангели-Охоронці будуть завжди з Вами на Вашій життєвій дорозі.

Іван Миколайович Бурдейний, народився 3 червня 1949 року в селі Мосорівка Заставнівського району. Закінчив Чернівецький культосвітній технікум, а пізніше Чернівецький університет імені Ю.Федьковича - філологічний факультет (1979), економічний факультет (1989), юридичний факультет (1997). У 1993 році закінчив Інститут державного управління та самоврядування при Кабінеті Міністрів України.

Магістр державного управління. У 2000 році йому присуджено науковий ступінь кандидата економічних наук зі спеціальності економіста сільського господарства і агропромислового комплексу. Захоплюється науковою творчістю, написав більше 20 наукових праць.

Трудовий стаж 45 років. Працював інструктором, секретарем райвиконкому, начальником управління економіки райдержадміністрації, головою Заставнівської районної ради, деканом Сторожинецького факультету Академії Державної податкової служби України. Виховав двоє дітей. Син юрист – нотаріус, дочка –лікар. Найбільше любить своїх трьох дівчаток – внучаток.

Іван Миколайович приймає активну роботу в громадському житті міста і району. Він і його сім’я постійно співпрацюють із «Заставнівською волонтерською сотнею», в 2015 році він закупив і подарував вгодованого кабанця для відправки м’ясних смаколиків на фронт українським воїнам.

Майже до кожної відправки він із сином вносять великі благодійні внески, а син - Юрій Іванович організував Громадську організацію «За добробут Заставнівщини», яка налагодила міцні зв’язки з країнами Західної Європи, звідкіля добротворці - благодійники надають нашому краю величезну допомогу самими необхідними речами, від медичного устаткування для лікарень, до засобів гігієни та медикаментів для окремих мало імущих громадян.

За підсумками регіонального конкурсу «Благодійна Буковина» в номінації «Регіональна благодійність» Юрію Івановичу вручено найвищу нагороду «Янгол добра».

ГО "УНІА" та редакція сайту "Заставна Сьогодні" приєднуються до всіх найщиріших побажань, хай у Вашому житті завжди панує мир та злагода.



Top