Вітаємо колег З Днем Журналіста

 
Вітання

У нашій великій творчій сім’ї – професійне свято.

З нагоди відзначення Дня журналіста щиро вітаємо всіх, хто помисли свої, талант і вміння віддає служінню цій благородній справі.

А це чималий загін справжніх профессіоналів загальноукраїнських видань, журналістів місцевих засобів масової інформації, широкий позаштатний актив, у яких спільна справа і єдина мета – доля рідного краю, його стабільність і гідне майбуття.
Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті.

 Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність.

 Відрадно, що у переважній більшості ви з відповідальністю ставитесь до своїх обов’язків, що позиція ваша є виваженою, а розуміння об’єктивних реалій – визначальним у вашій журналістській роботі.

Будьте в цьому завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві.

ГО «УНІА» та редакція сайту «Заставна Сьогодні»  бажають кожному журналісту здійснення нових творчих задумів та удач. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово.

Із професійним святом Вас!



Top