Ільчук Раїсу Андріївну вітають друзі та рідні

 
Ільчук Раїсу Андріївну вітають друзі та рідні
Вітання

Сьогодні, 7 липня, свій день народження святкує чудова жінка, сповнена мудрості, оптимізму, добра та віри в людину – Ільчук Раїса Андріївна.

Пані Раїса – особистість непересічна, сонячна. Про її талановитість та багатогранність свідчать численні трофеї: заслужена працівниця освіти України та Молдови, почесна мешканка Кишинева, екс-голова Кострижівської селищної ради, екс-голова Заставнівської районної ради, екс-начальниця відділу освіти Заставніської РДА, помічниця-консультантка народного  депутата Каденюка Л., екс-радниця начальника  відділу освіти Чернівецької ОДА, почесна голова Заставнівської районної організації  «Просвіта», громадська діячка, депутатка рад різного рівня та багато-багато інших.

Цю сонячну жінку знають далеко за межами не тільки Чернівецької області, а й України. Але, спілкуючись із нею, і не скажеш, що це людина такого високого польоту. Адже Раїса Андрївна – надзвичайно скромна, чуйна: завжди прагне допомогти потребуючим, захистити.

Окрім того, Вона - відважна та далекоглядна. Ще в Радянській Україні просувала ідею незалежної України, скасувала в школах жовтенятсько-піонерські організації та комсомол.

Не один десяток літ працювала пані Рая над створенням самодостатньої процвітаючої української держави, дану тему вона продовжує в своїх публікаціях і сьогодні. Її внесок у розбудову освіти Заставнівщини колосальний: саме за її правління в районі було збудовано декілька шкіл, модернізовано учнівські столові під кафе (пані Раїса використала досвід Франції, де проходила кількамісячне стажування), ще в далекі 80-ті роки минулого століття відкрито психологічну службу в районі, протягом десятиліття виходи місцевий педагогічний вісник.

А ще, спілкуючись із нею, дивуєшся її життєрадісності та працьовитості, побожності (дідусь був священиком зі Львівщини). Можна ще багато писати про цю чудову Жінку, та в цей святковий день хотілося б подякувати Раїсі Андріївні за її силу духу, наснагу та наставництво.

А також від щирого серця  привітати пані Раїсу із черговим новим роком у її життєвому літописі.

Хай у житті, пані Раїсо, завжди буде літо,

А якщо осінь, то тільки золота.

Нехай у гості їдуть завжди діти,

Хай сміх і радість на подвір'ї не стиха!

Нехай рясні дощі несуть для Вас здоров'я,

Проміння сонячне торкає за вуста.

Хай родичі й знайомі зігріють Вас любов'ю,

Бажаєм Вам довгого й щасливого життя!

З роси Вам та води!

Божої благодаті та благословення!

Многая літа!!!

З любовю і повагою, друзі, однодумці, послідовники

Поділися з друзями



Top