Олександра Шелегона із ювілеєм вітають друзі

 
Олександра Шелегона із Днем Народження, вітають друзі
Вітання

Ерудований, щирий, толерантний, цілеспрямований, ініціативний, підприємливий, люблячий татусь – це все про Олександра Васильовича Шелегона із м.Заставни.

У житті він намагається тримати баланс - чітко визначені пріоритети: сімя, інтереси громади через розвиток бізнесу, громадська діяльність. Адже  Олександр, незважаючи на свій насичений графік, є  діючим депутатом Заставнівської міської ради.

Сьогоднішній сонячний ранок приніс Олександру ювілей – 40 –річчя.  Тож друзі вітають його із цією подією, адже День народження – це свято в будь-якому віці.

Для чоловіка - це особливий день, який не просто додає ще один рік життя, а робить його більш зрілим і мудрим.

Тому в це свято ми від усієї душі бажаємо Тобі не тільки міцного здоров'я і щастя, а й життєвої мудрості, успіхів у всіх починаннях. Нехай творчість і ентузіазм сприяють Твоєму кар'єрному зростанню і збільшенню матеріального добробуту.

А легкий характер і почуття гумору притягують до Тебе багато хороших людей, які стануть вірними і відданими друзями. Нехай у домі панують затишок і любов, а на душі - спокій і безтурботність. Енергія молодості шлях наповнює до країв і не вичерпується з роками!

Буде хай завжди у житті просто,

Буде хай завжди світло!!!

З повагою, друзі

Поділися з друзями



Top