Вітаємо з Днем Благодійника, Заставнівщино!

 
Вітання

Сьогодні у всьому світі святкують Міжнародний  День благодійності, ми б хотіли привітати всіх благодійників та волонтерів Заставнівщини.

Не кожен зможе, відкинувши свої справи і потреби в сторони, прийти на допомогу, тому хто потребує...

Бути благодійником може тільки по-справжньому добра і чуйна людина.

 Заставніщина, славиться огранізаціями та людьми з великими серцями, такими як; «Заставнівська Волонтерська Сотня», «Долоні матері», ГО «За добробут Заставнівщини», ГО «Щедро», Німецька благодійна організація «Gemeinsam», Заставнівське районне товариство Червоного Хреста, Італійські благодійники Анжела Котик-Шевчук разом із Магдою Калмазіні, та багато інших звичайних людей та підприємців, таких як; Ігор Сивирин магазин "Україночка", Світлана Татарчук, та Іван Пазюк, магазин "Сонечко", це люди яким не байдужа доля Заставнівщини та її жителів, які не дивлячись на особисті труднощі завжди приходять на допомогу іншим.

І нехай говорять, що сучасний світ жорстокий і все в ньому вимірюється грошима, спростуванням цього виступають волонтери, здатні на безкорисливу допомогу АТОвцям, хворим діткам, пенсіонерам, та всім тим хто потребує підтримки!

Тому сьогодні, ГО «УНІА», редакція сайту «Заставна Сьогодні», та жителі Заставнівщини, щиросердечно вітають Вас, любі наші, дякуємо за все що ви робите на Заставнівщині та в Україні в цілому!

З днем благодійника ВАС вітаєм!

Бажаєм людям допомагать!

Нехай завжди любов та щастя

Панують у вашій хаті!

Оселя, хай пахне свіжим хлібом,

В печі печуться пироги,

Й нехай усяка справа,

Буває завжди до снаги!

Завзяття, радості, та долі,

Та щоб намріяне збулося.

 



Top