Вітання голови РДА Кітаря Ю.В. з Днем працівника освіти

 
Вітання голови РДА Кітаря Ю.В
Вітання

Шановні вчителі, викладачі, педагоги дошкільної освіти, ветерани педагогічної праці! Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників освіти.

Немає у світі праці благороднішої, ніж праця педагога, роль якої у становленні людини, в інтелектуальному та духовному зростанні суспільства – першочергова.

Для українців цей день завжди був особливим: професія вчителя почесна в нашій країні з літописних часів, до вчителя йшли за знаннями, допомогою і порадою.

Саме ви, дорогі вчителі, завжди вважались носієм культури, а школа - осередком просвітництва. Висловлюю вам глибоку вдячність за самовіддану працю на педагогічній ниві, терпіння і невичерпну любов, яку щедро даруєте підростаючому поколінню.

Дорогі освітяни, на вас покладається особлива відповідальність за долю дитини, за майбутнє нашої Батьківщини. За це вам низький уклін. Адже саме освіта є могутнім чинником розвитку духовної культури українського народу, запорукою громадянського миру і майбутніх успіхів у зміцненні й утвердженні авторитету України як повноправного члена європейської і світової спільноти.

Окремі слова привітань адресую ветеранам педагогічної праці. Доземний уклін вам за те, що віддали вихованню молоді багато років, дарували дітям світло знань, доброти, мудрості. Ваша наука принесла і принесе користь не тільки вашим випускникам, а й молодшим колегам, яким ви передали свої професійні секрети.

Дорогі вчителі, нехай вам завжди всміхається доля, а у ваших родинах панують тепло, радість та затишок.

Зичу вам міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, вагомих здобутків на освітянській ниві задля світлого майбутнього та процвітання рідної України!

З повагою, Юрій Кітар – голова Заставнівської районної державної адміністрації



Top