Вітання голови райдержадміністрації з Днем залізничника

 
Вітання
Шановні залізничники! Від імені виконавчої влади району  щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем залізничника і дякую за  потрібну і важливу роботу. Це свято стосується чи не кожного жителя району, адже доля багатьох  мешканців Заставнівщини  тісно пов’язана з працею на сталевих магістралях.
 
Нині у колективі залізничників Заставнівщини  працюють справжні майстри своєї справи, які забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначалися і відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю та сумлінною працею.
 
Саме завдяки їх злагодженій роботі десятки тисяч пасажирів щодня з комфортом дістаються потрібного пункту призначення – їдуть на роботу, додому, відвідують рідних і близьких, подорожують і відкривають для себе навколишній світ.
 
Слова щирих зичень адресую ветеранам залізничного транспорту, які перебувають на заслуженому відпочинку та всім, хто вніс свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі.
 
Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, вагомих професійних здобутків, безперебійної роботи залізниці і в усьому і завжди нехай Вас супроводжує зелене світло.
 
З повагою, Юрій Кітар – голова Заставнівської районної державної адміністрації


Top