Звернення голови райдержадміністрації Юрія Кітара з нагоди Дня гідності та свободи

 
Вітання

 Шановні земляки! Щиро вітаю Вас із Днем Гідності та Свободи. Україна - це територія гідності і свободи.

Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 - го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 - го року, Революція Гідності.

Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Події двох майданів в Україні стали підтвердженням того, що українці є сильною, суверенною і незалежною нацією.

Вперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року.

Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.

І сьогодні, в час змін, нашим святим обов’язком є відродження країни утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - нашу Україну.



Top