Вітання від Юрія Кітара - З Днем місцевого самоврядування!

 
Вітання
Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Дозвольте сьогодні всіх Вас привітати із професійним святом.  Свято місцевого самоврядування можна вважати всенародним, адже причетність до нього мають всі, хто наділений правом обирати і бути обраним, носити звання посадової особи місцевого самоврядування.
 
Це свято, до якого причетні тисячі людей, котрі трудяться на нелегкій, відповідальній самоврядній ниві – сільські, селищні, міські голови, депутати різних рівнів, працівники виконавчих апаратів місцевих рад. Ті, хто своєю працею сприяв і сприяє утвердженню в українському суспільстві принципів народовладдя, демократії.  
 
Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Перші ластівки реформи децентралізації влади в Заставнівському районі вже є – це Вікнянська, Кострижівська, Юрковецька та Заставнівська  об'єднані територіальні громади.
 
До такої самоврядної системи як найбільш ефективної уже давно прийшла Європа. Тому для нас це, безумовно, крок уперед. Складнощів у діяльності органів місцевого самоврядування на рівні всіх рад – ще багато. І насамперед – це дефіцит фінансів і слабка матеріально-технічна база територіальних громад.
 
Це ставить перед органами місцевого самоврядування і органами виконавчої влади району широкий комплекс пріоритетних завдань, які треба невідкладно втілювати у життя.  Важливо зберегти на територіях сіл медичні та культурні заклади, школи, дитсадки. Сьогодні  прийміть мої сердечні вітання з нагоди професійного свята та щиру подяку за самовіддану працю, високий професіоналізм і вірність обов’язку.
 
Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків, як на ниві народовладдя, так і у всіх ваших трудах та починаннях в ім’я розквіту рідного краю, зростання добробуту всього українського народу!


Top