Святкове вітання голови райдержадміністрації Юрія Кітара з Днем працівників суду !

 
Вітання
Шановні працівники Заставнівського районного суду, щиро вітаю з професійним святом!
 
Судова система в Україні, як одна з трьох гілок державної влади, забезпечує захист прав і свобод людини і громадянина, утверджує принцип верховенства права та розвиток і зміцнення України, як демократичної, правової держави.
 
Будь-які конфлікти в нашому суспільстві мають вирішуватися без застосування сили у судовому порядку. В свою чергу, судові рішення ухвалюються судами іменем України і є обов’язковими до виконання на всій території держави.
 
Заставнівський районний суд щороку розглядає велику кількість судових справ. Працівники суду виявляють необхідний професіоналізм, адже кожна справа – це конкретна доля наших громадян, трудових колективів. 
 
Саме від Вашої наполегливої та самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру та спокою!
 
Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від Вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості.
 
Шановні працівники районного суду! З нагоди професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, родинного тепла, щастя і благополуччя, вагомих успіхів у роботі заради верховенства закону, справедливості і громадянської злагоди. 


Top