Вітання голови райдержадміністрації з Днем Матері!

 
Вітання

Шановні жінки Заставнівщини! Щиро вітаю Вас із Днем Матері! Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності й безмежної шани до жінки-матері.

Шанобливе та поважне ставлення до жінки-матері, її високий авторитет у сім'ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народові, а материнська любов була і є надійною, могутньою силою, опорою духовності, інтелекту, звершень.

Саме образ матері, тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву, символізують життя, родинне тепло, затишок і всеперемагаючу любов. Материнство — це щастя і благословення, яке Бог дає людям.

А ще велика відповідальність і важка праця!  Усім матерям вільної і незалежної України бажаю, щоб Вас любили і цінували ваші діти -- найкращі на світі, добрі, розумні та успішні!

Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти приїжджають на свята і дарують Вам свої усмішки, теплі і лагідні слова та свою віддану і негасиму любов!

Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним!  Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі!

З повагою, Голова райдержадміністрації  Юрій Кітар



Top