Вітання голови Заставнівської райдержадміністрації до Дня Конституції України!

 
Вітання

Шановні краяни! Щиро вітаю вас з великим національним святом – Днем Конституції України!

Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, 28 червня 1996 року ухвалила і ввела в дію Конституцію України.

Новий Основний Закон нашої держави став міцною, реальною основою розбудови нашої незалежності, становлення демократії, правопорядку і законності.

Найвища юридична сила Конституції, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Від "Руської Правди" Ярослава Мудрого, через Конституцію гетьмана Пилипа Орлика "Договори і постановлення прав і вольностей Війська Запорозького" до сучасної Конституції України – упродовж тисячоліття формувалася і гартувалася українська європейська нація. Наш Основний закон – це справжній фундамент життя та розвитку Української держави і народу.

У цей день особливо хочу привітати справжніх захисників Конституції України – українських воїнів, які боронять незалежність, державний суверенітет та недоторканність наших кордонів від російського окупанта. Дякую українським солдатам, що можемо святкувати 23-шу річницю Конституції у вільній, незалежній, європейській Україні.

Бажаю вам і надалі послідовно і наполегливо боротися за ефективне втілення в життя конституційних принципів, що гарантують людині вільний і гармонійний розвиток, створюють умови для досягнення правового комфорту кожній людині у нашій державі! Кожній родині Заставнівщини зичу міцного здоров’я, сімейного тепла і добробуту. Нехай кожен день дарує радість життя, любов рідних і близьких, а кожне нове досягнення сприяє процвітанню нашої держави!

З глибокою повагою, Юрій Кітар – голова Заставнівської районної державної адміністрації

 



Top