Івана Івановича Данилюка з ювілеєм вітають, голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар та голова ради ветеранів району Орися Скорейко

 
Вітання

З поважною датою ювіляра сердечно вітали голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар та голова ради ветеранів району Орися Скорейко.

Щиро бажали мирного неба над Україною, дужого здоров’я та довгих літ життя. Іван Іванович прожив нелегке, сповнене подіями життя.

Найболючіше закарбувалися в його пам’яті дні війни 1941-1945 років, жорстокі бої. По війні цей відважний чоловік жив, працював, мріяв, що в Україні, по-справжньому, вільній ростимуть його онуки-правнуки. А тут… знову війна.

Підступна, підла за своєю суттю. Бо ж як інакше сприймати те, що по нащадках українських козаків стріляють нащадки побратимів, з якими він – юний Іван ділив окоп та грінку хліба?

Але Бог дає сили і дає розуміння всього, що відбувається в житті. Та Іван Данилюк щиро вірить у Перемогу над ворогом, вірить у свою державу, у свій народ. Тож нехай так і буде.



Top