Вітання голови Заставнівської райдержадміністрації з Днем молоді!

 
фото випускний 2019 в Заставнівській ЗОШ №2
Вітання

   Ми пишаємося молоддю нашого району, вашими досягненнями в різних напрямках професійної діяльності, на спортивних аренах та у мистецьких заходах. 

Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього, ваші енергія і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, науці, спорті та мистецтві. Ви щоденною працею будуєте майбутнє нашого району, країни, адже саме ви є незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

Юність – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку ми з трепетом зберігаємо у своєму серці. Це  час випробувань і помилок, пізнання себе і навколишнього світу.  Молодь завжди відрізнялася ініціативністю, завзятям, новим баченням і неординарними рішеннями.

Шановна молодь Заставнівщини! Щиро вітаю Вас з Днем молоді!

Прийміть щирі вітання з непересічним та динамічним, емоційним та сповненим запалу святом – Днем молоді!

Пам’ятайте: ви – творці сьогодення та майбутнього нашої країни. Будьте її справжніми громадянами і патріотами, гідними подвигу ваших ровесників, які боролись за волю України в різні часи та в наші дні захищають свободу і територіальну цілісність держави. Ваші розум і прагнення до позитивних змін, енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення в громадському та суспільному житті, у навчанні та на виробництві, у спорті та мистецтві, допомагають у творенні України як сучасної європейської держави.

Хай щастить вам  на добрі справи, вірних друзів, достаток і злагоду в родинах, втілення найкращих життєвих планів і мрій! Віри у велике майбутнє нашої рідної країни!

З нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні й роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло. Хочу побажати вам, дорогі друзі, щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

З повагою, Юрій Кітар – голова Заставнівської районної державної адміністрації



Top