Юрія Аксентійовича Кушніра з Днем народження вітають друзі та рідні

 
Вітання

Сьогодні, 20 вересня свій славний день народження відзначає великий трудівник, історик і дослідник, письменник і поет, фотомайстер і відеооператор, чудовий сім'янин і класний друг, невтомний просвітянин і безвідмовний волонтер, щирий патріот і надзвичайно скромна й інтелігентна людина -- ЮРІЙ АКСЕНТІЙОВИЧ КУШНІР

Заставнівська районна організація ВУТ "Просвіта" ім.Тараса Шевченка та Волонтерська організація "Заставнівська волонтерська сотня" щиро вітає свого колегу з Днем, коли пан Юрій з'явився на цей світ на Хотинщині, але своєю невтомною працею впродовж багатьох років продовжує прославляти Заставнівщину, Буковину, Україну

Дорогий наш імениннику, всі, хто Вас знають захоплюються Вашим письменницьким талантом,  мудрістю, великою Людяністю, щирістю, бажанням просвітити якомога більше наших співвітчизників, змінити життя людей в Україні на краще. Знаємо, що саме сьогодні у День Ваших народин має побачити світ Ваша нова історична "ластівка" -- надзвичайно цікава КНИГА, яка відкриє очі багатьом на історію нашої зболегої країни. Щиро бажаємо Вам творчої наснаги, хай здоров'я не підводить Вас, хай усе гараздиться в родині, хай у житті  й надалі квітує весна, щедрих Вам літ та багатої долі!

ГО «УНІА» та редакція сайту «Заставна Сьогодні» щиро вітають Вас, Юрій Аксентійович, з Днем народження, Ви, чудовий письменник, людина майстерного володіння пером.

 Бажаємо вірних шанувальників Вашого мистецтва, невичерпного потоку натхнення і невгамовного бажання створювати шедеври, і приголомшливі твори.  

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДОРОГИЙ ДРУЖЕ!



Top