Привітання голови райдержадміністрації Дмитра Козарійчука з Міжнародним жіночим днем!

 
Вітання

Шановні жінки Заставнівщини!

8 Березня – це свято ніжності, краси, хвилюючого очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця та символізує життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людина.  Ще з давніх-давен жінки вважаються прекрасною половиною людства.

У наш час прекрасна половина людства бере активну участь у державному та політичному житті країни. Сумлінною повсякденною працею жінки виконують важливі завдання, працюють над утвердженням авторитету органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств та організацій. 

Доземний уклін матерям, які виховали гідних захисників України! Висловлюю щиру подяку усім жінкам Заставнівщини, які докладають максимальних зусиль для забезпечення життєдіяльності району у різних галузях. Особлива вдячність жінкам-волонтерам, медикам та військовослужбовцям, які зараз на сході України героїчно відстоюють суверенітет та територіальну цілісність кордонів нашої держави! Шановні жінки – бабусі, матері, дружини, сестри, доньки, подруги! Виконуючи своє земне призначення, ви народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду.

Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Саме ви оточуєте рідних любов’ю й увагою, даруєте їм спокій і щастя. Ви щедро ділитеся своїм теплом, підтримуєте добрим словом, надихаєте на подвиги, творчість і працю.

Дякуємо вам за вашу доброту і турботу, за мудрість і терпіння, за те, що ви не тільки даруєте життя, а й охороняєте та прикрашаєте його.

Бажаємо вам комфорту та затишку в душі, емоцій і тепла у серці, оптимальності й мудрості в рішеннях, ініціативності й творчості в діях, здоров’я та краси в тілі, а також чистої всепоглинаючої любові!

Усміхайтеся частіше – ваші посмішки прикрашають світ і роблять його добрішим!



Top