ВІТАННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ВАЛЕРІЯ БОЖИКА З ДНЕМ МІСТА!

 
Вітання

Шановні заставнівчани! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста!

Це особливий день, бо іменини рідного міста - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо у своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

І хоч сьогодні ми вимушені святкувати День народження нашої Заставни не на центральній площі, але від цього свято не менш значуще, адже найголовніше, щоб воно в серці кожного мешканця міста.

В ці складні часи, нам треба бути разом, допомагати тим, хто цього потребує і залишатися оптимістами.

Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки та церковні храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога в буремні роки лихоліття.

Дякую кожному з вас, шановні земляки, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій районного центру, покращення добробуту його жителів.

Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення! Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання.

Хай Заставна завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.



Top