Щирі вітання з Днем народження о.Віталію Мензаку лунають від друзів (відео)

 
Вітання

БЛАГОЧИННОМУ ЗАСТАВНІВСЬКОГО РАЙОНУ, НАСТОЯТЕЛЮ ХРАМУ СВЯТОГО ВАСИЛІЯ ЧЕРНІВЕЦЬКО-БУКОВИНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПЦУ С.ДОРОШІВЦІ о.ВІТАЛІЮ МЕНЗАКУ — 50!

    ЗІ СЛАВНИМ ЮВІЛЕЄМ ВІТАЮТЬ РАЙОННЕ ТОВАРИСТВО «ПРОСВІТА», «ЗАСТАВНІВСЬКА ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ», ГО"УНІА", РЕДАКЦІЯ САЙТУ "ЗАСТАВНА СЬОГОДНІ" ТА ДРУЗІ.

Шановний отче Віталію, прийміть найщиріші вітання з Вашим Днем народження, зі славним ЮВІЛЕЄМ!

П’ятдесят років тому у красивому, прогресивному, великому прикарпатському селі Банилові, що на Вижниччині,  народилася Людина!

Батьківське виховання у національно-патріотичному дусі, в любові до Господа, до ближнього і до України привело до Чернівецького національного університету на філософсько-теологічний факультет, а згодом — до с.Дорошівці Заставнівського району, де з початком Незалежності  України народжувалася справжня Українська Церква, будівництво якої випало і на долю о.Віталія Мензака.

Загартований у творенні новітньої історії Церкви та Держави, священик із прогресивними проукраїнськими поглядами на життя, пройшов усі щаблі становлення і як священик, і як благочинний. Духовний просвітитель ось уже 23 роки виховує свою паству на високих моральних та національних цінностях, є авторитетним духовником серед священиків району й Буковини, відважним капеланом серед військових російсько-української війни на Сході України, активним благодійником-волонтером, чудовим сім’янином і справжнім другом-порадником для «Заставнівської волонтерської сотні» та районної організації ВУТ «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.

Отче Віталію, ми щиро дякуємо Вам за духовну науку, за тісну, дружню співпрацю, за взаєморозуміння і взаємоповагу, за служіння Христу й людям,  за зерна доброти й милосердя, любові до Господа, які засіваєте в наших душах, аби ми були ближчими до Бога,  отже, очищалися духовно і ставали кращими, щирішими, добрішими!

Бажаємо сердечно, щоб Ваші сподівання справджувалися, щоб на  життєвій дорозі траплялися тільки хороші люди, щоб Ваша міцна гарна сім’я розросталася великим родинним деревом, хай друзі будуть вірними, однодумці — постійними, а прихожани й надалі люблять і поважають Вас! Хай велика справа з розбудови Української Церкви та Держави, розпочата Вашими дідами й батьками,  має продовження і для цього, щоб Господь додавав Вам сили й енергії, Матінка Божа хай боронить Вас від усіх негод, береже Вас для нас, для Церкви, для Родини, для України!

Громадська організація "УНІА" та весь колектив редакції сайту Заставна Сьогодні доєднуються до всіх найщиріших вітань та бажають вам, о.Віталій миру, здоров'я, Божого Благословіння.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! З ЮВІЛЕЄМ!



Top