Своїх солодких 20, святкує красуня Валентина М’якота, яку вітають друзі та рідні

 
Вітання

Тобі сьогодні повних 20 літ! Коли вони минули? Ніби вчора зайшли до рідної хати з найкоштовнішим подарунком, найдорожчою нагородою— новим життям!

Як метелики промайнуло Твоє дитинство і Ти стала красунечко. 20 — це цікавий час! Дорожи кожною його секундою, але не поспішай бігти стежиною для дорослих. Насолоджуйся молодістю, бо життя тільки починається!

Нехай воно буде наповнене яскравими подіями, новими відкриттями, ніжними почуттями, здійсненням мрій!І пам’ятай — ми завжди будемо поруч із тобою, Ангелом-Охоронцем і Матінкою Господньою!

 У «ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ВОЛОНТЕРСЬКІЙ СОТНІ» ЦЮ МИЛУ І НІЖНУ ДІВЧИНУ, ЮНУ, АЛЕ ТРУДОЛЮБИВУ ПОСЕСТРУ НАЗИВАЮТЬ ДОНЬКОЮ ПОЛКУ! ЗА ЇЇ ЩИРІСТЬ І ДОБРОТУ, МИЛОСЕРДЯ І ЛЮБОВ ДО ЛЮДЕЙ, ДО РОДИНИ, ДО УКРАЇНИ!

Дорога наша красуне, завзята волонтерочко! 2020 рік у світі вважають не вельми вдалим та наповненим різними випробуваннями.

Але для нас, Твоїх численних друзів і Твоєї чудової родини, цей рік має й свої принади, одна з яких — Тобі, наша дорога, сьогодні — 20! Яскравих, веселкових і променистих!

Так, рівно два десятки літ тому у родині появилася незвичайна квітка, яка ощасливила батьків і якою зараз милуються всі довкола.

Ми, як і Твої батьки, незчулися, коли підросла принцеса і стала чарівною леді. Упродовж 6-ти останніх років ти дорослішала на наших очах, між нами формувався твій характер, вимальовувалася вдача патріотки-українки.

Як і Твоя мама, наш бойовий Сотник, як Твій тато, талановитий майстер-будівельник, ти надзвичайно працьовита, скрупульозна в будь-якій роботі, талановито-творча, людинолюбна і закохана в рідний край та рідну мову. Тому й стала студенткою філологічного факультету, де вже здолала три курси успішного навчання.

Ми щиро тішимося з Твоїх успіхів і молимося, аби Господь подарував Тобі щасливу долю!

Дорога наша Валентинко, мамине щастя, татова радість, вірна подруго, нехай різнобарвною веселкою будуть прикрашені твої усі літа! Іди  упевнено й сміливо цим життям, легко долай перешкоди й сміливо та упевнено досягай вершин!

Життя хай дарує чудові моменти,

Несподівані зізнання й гарні презенти!

І друзів, як в «Сотні», з якими надійно!

Людину найближчу, з якою спокійно!

Бажаєм знайти і  улюблену справу!

Робота хай буде у Тебе цікава!

А  вишиванки твої — на «ура!»,

Та й справи вирішуєш ти на «раз-два»!

Тож зичим достатку у парі з любов’ю!

Здоров’я міцного як сонця з грозою!

Горіти у всьому немов Прометей

У Твій перший, дорослий Ювілей!

 

Щиро вітаємо і батьків юної ювілярки! Бажаємо хай донечка й надалі своєю посмішкою осяває Ваше життя, хай буде й надалі надією, опорою і стимулом на многії літа!

 



Top