З Днем Молоді вітає голова Заставнівської РДА Дмитро Козарійчук

 
Вітання

Шановні жителі Заставнівщини! Щиросердечно вітаю з прекрасним літнім святом – Днем молоді.

Молодість – безцінний дар природи. Дуже приємно, що наша молодь бере активну участь у громадському та політичному житті.

Молодість – це не тільки прекрасний етап в житті кожної людини, це особливий стан душі. Це час сподівань, нестримної енергії, сміливих задумів. Але сучасні реалії ставлять перед молоддю також і зрілі завдання.

Під час Революції Гідності молодь району в кращих традиціях героїв визвольних змагань виявила патріотизм, безстрашність та мужність. Молоді герої відстоюють цілісність держави на сході України проявляючи героїзм та вірність українським ідеалам.

Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов'язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.

Сучасні й освічені, ви – сьогодення нашого краю і його майбутнє. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та виробництві, в науці, спорті, мистецтві, громадській та політичній діяльності.

Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні Ваші успіхи, Ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого.

Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим. Щиро бажаю Вам, долаючи життєві труднощі, наполегливо шукати нові дороги в своєму житті.

Бажаю мирного сьогодення і процвітаючого майбутнього, прекрасного настрою, радості від зустрічей з друзями, кохання, щастя, великих успіхів в усіх починаннях. З Днем молоді!!!

З повагою, Дмитро Козарійчук -- голова районної державної адміністрації



Top