Вітання голови райдержадміністрації з Днем рибалки!

 
Вітання

Шановні рибалки, працівники рибної галузі, орендарі водойм та рибоохоронці!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем рибалки!  Це свято працівників водних плес, орендарів земель водного фонду, які займаються розведенням ,вирощуванням та виловом риби.

Повсякденна кропітка праця вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, високого професіоналізму, що виражається у збереженні та примноженні рибних запасів. 

Важливий промисел, який до того ж для багатьох жителів нашого району є найкращим відпочинком, заслуговує на почесне місце в господарському комплексі Заставнівщини. 

Природа обдарувала нас численними водними ресурсами. Тож наше завдання – по-господарськи використовувати таке багатство, розвивати рибну промисловість, берегти й примножувати водні й рибні ресурси. Нехай водойми, які знаходяться у Вашому підпорядкуванні переповнюються рибою.

Нехай рибалка хвилює і радує уловами, спілкуванням з природою шанувальників найбільш доступного, найбільш масового і прекрасного виду відпочинку.  

Висловлюємо вдячність за вашу сумлінну працю, спрямовану на дбайливе збереження, відтворення та ефективне використання водних ресурсів. Бажаємо Вам особистого щастя, радості, гарного настрою, енергії, ентузіазму, завзяття у повсякденній праці і міцного здоров’я, завжди сприятливої погоди, щедрого улову та насолоди від улюбленої справи!

З повагою, Дмитро Козарійчук – голова Заставнівської районної державної адміністрації



Top