Привітання Дмитра Козарійчука з Днем Хрещення Київської Русі-України

 
Вітання

Шановні жителі Заставнівського району! Сердечно вітаю усіх Вас з Днем хрещення Київської Русі-України, який ми відзначаємо у ці літні дні.

Дорогі співвітчизники! У день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира прийміть найщиріші вітання з нагоди 1032-ї річниці хрещення Київської Русі!

Утвердження серед нашого народу християнства стало справжнім стрижнем формування духовності, виховання десятків поколінь, що гідно несли традиції народу, серед яких повага та любов до ближнього і до Бога.

Саме віра завжди була для українців життєдайною силою, яка допомагала вистояти в часи лихоліть і надавала сил рухатися далі на шляху процвітання рідної землі.

Наша духовна культура завжди демонструвала і продовжує демонструвати сьогодні толерантне ставлення до інших культур і релігій, ініціювала й ініціює вагомий, взаємозбагачувальний, безперервний культурний діалог зі світом.

У цей урочистий та радісний день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, успіхів у реалізації високих задумів на благо України!

З повагою, Дмитро Козарійчук – голова Заставнівської районної державної адміністрації



Top