Вітання голови райдержадміністрації Дмитра Козарійчука з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

 
Вітання

Дорогі краяни! Шановні мешканці Заставнівщини! Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди та миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи та незалежності, слави та відродження України. Під стягом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни.

За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України. День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбутнє  України. Минуле має вселяти мудрість.

Майбутнє повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень У ці погожі серпневі дні календар історії відраховує 29-ту  річницю незалежності України. Нелегкими і, далеко не безхмарними, видалися ці роки. Доля щедро наділила  мешканців нашого краю мудрістю і талантом бути господарем на землі.

Ви сповна віддаєте себе цій святій справі. Нам випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей,  захищати мир у спільній українській домівці.

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання нашої  Заставнівщини, Буковини та всієї України. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.



Top