Привітання голови Заставнівської районної ради з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

 
Вітання

Шановні жителі Заставнівського району!

Щиро вітаю Вас із найбільшим святом нашої держави – Днем Незалежності України, а також Днем Державного Прапора України!

Через тисячоліття пролягав шлях становлення нашої держави. Нам є чим пишатися й про що згадати у цей визначний день, адже Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитими людьми. На жаль, нині на 29-ту річницю Незалежності, ми продовжуємо відстоювати  суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Ми просто зобов’язані гідно пережити ці важкі часи в єднанні, ціною спільних надзусиль захистити Незалежність, наше право бути повноцінними господарями на своїй українській землі.

Символічно, що напередодні Дня Незалежності відзначаємо та вшановуємо День Державного Прапора України, який є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу, з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. 

Нехай ці свята наповнять наші серця вірою на краще майбутнє, додадуть сили і наснаги у досягненні великої мети – розквіту рідної держави.

Від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, щедрої долі, невичерпного оптимізму, любові та добробуту в кожному домі!

Зі святом вас!

З Днем Незалежності України!

З повагою

Голова Заставнівської

районної ради                                                                 Сергій Капіцький



Top