Звернення Дмитра Козарійчука з нагоди Дня закінчення Другої світової війни!

 
Вітання

02.09.1945 року - Офіційна і загальновизнана дата завершення Другої світової війни. У цей день рівно у 9-й годині і 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника фашистської Німеччини - Японії.

Це сталося на борту американського лінкора ББ-63 «Міссурі». Цьому передувало зроблене раніше офіційне повідомлення японської влади від 14-го серпня, в якому вони брали умови капітуляції за формулою Потсдамської конференції без будь-яких поправок і застережень.

Однозначним є той факт, що це було мудре рішення, яке сприяло і збереженню його народу, і збереженню культури, і держави як такої. Героїчний шлях визволителів Другої світової війни – це невичерпне джерело сьогоднішнього натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє Української держави.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих у Другій світовій війні, тих хто віддав своє життя в ім'я свободи і незалежності Батьківщини,перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах,перед кожним, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні.

Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни. Але нажаль, навіть після закінчення Другої світової війни, наша багато стражденна Україна знову переживає втрату своїх синів.

Низько вклоняємося ветеранам, захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу за те, що відвойовуєте українські землі, жертвуючи своєю кров’ю і життям заради майбутнього! Доземний уклін ветеранам та вічна наша вдячність – живим і полеглим.

Щиро бажаємо всім міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, мирного неба, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

Слава Україні! Слава нашим героям!



Top