Дмитра Козарійчука з Днем народження вітають священики Заставнівського благочиння Православної Церкви України

 
Вітання

Щиро вітаємо Вас з Днем народження!

Ви вибрали нелегкий шлях в житті. Нелегкий - бо він полягає у служінні людям і державі , тобто є жертовним , ми в чомусь подібні.

Біблійна історія Ізраїлю свідчить про те, що не тільки церква, але також і держава повинна відображати Божий характер. Біблія відкриває нам, що Бога дуже хвилює поведінка царів як влади. Без закону, без авторитету, без влади - життя стає жахом.

Бог є Богом влаштування та порядку. Кожен, хто противиться Божому влаштуванню, виступає як ворог Бога. Також правителі, які виступають проти Божого влаштування, попадають в цю категорію. Бо «над високим пильнує Всевишній»(Екл.5:7).

Бажаємо Вам, щоб за владою, котрою Вас наділив Бог і народ, у Вас бачили, перш за все, людину. На Вас покладена велика відповідальність, і Ви , як кожен, з нас є слабким, грішним та тим , хто потребує спасіння. Нехай Вас наповняє Дух Святий, котрий настановлює владу вчиняти згідно з християнським світоглядом.

Бо написано:«… і чинив Давид суд і справедливість для всього народу свого» (2 Сам.8:15). Творити суд і правду – це дбати про справедливість в суспільстві та чинити по правді у всьому. Задача правителів – відображати та утверджувати в народі природний Божий закон.

Які правителі, таким буде й народ. Тому, правитель має бути прикладом для решти народу. Правителі покликані зберігати високі моральні якості.

Насамперед бажаю Вам здоров’я і Божого благословення на всі добрі починання, гарних товаришів в житті, щоб було на кого покластися у молитві і відчути підтримку та розуміння.

Многая Вам літа!

З повагою священики Заставнівського благочиння Православної Церкви України .



Top