Юрія Аксентійовича Кушніра з Днем народження вітають рідні та друзі

 
Вітання
Дорогий наш колего, друже, побратиме, "Заставнівська волонтерська сотня", районне об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" щиро здоровлять Вас із Днем народження!
Немає в нашому містечку дорослої людини, яка б не знала цього статного, мудрого, щирого, відвертого і принципового чоловіка, талановитого поета і прозаїка, чудового сім'янина, справжнього друга й порадника, жертовного волонтера й відданого просвітянина, безвідмовної у добрих справах людини. 
Народився на Хотинщині, а Заставну полюбив усім своїм серцем і віддає їй свою працю сповна. Ніколи не був байдужим до проблем нашого містечка, свого часу, будучи головою міста, докладав зусиль, розбудовуючи його. 
Багато добрих справ зроблено й у міському професійному училищі на посаді директора (нині ВПУ-24) та на інших ділянках державної служби й у приватному житті. 
Працелюбний і скромний, знаючий і далекоглядний, залюблений у рідний край та вболівальник за долю України. Це далеко не всі якості, якими наповнена його щира душа. А ще він ніколи не розлучається зі своїм вірним другом -- фотоапаратом, завдяки якому та знятими відео про "Заставнівську сотню" Знають у багатьох куточках світу. Бо йому болить ця війна, адже він є справжнім патріотом України, літописцем нашої славної історії!
Пане Юрію, хай Господь подарує Вам ще багато років щасливого життя у здоров'ї, радості, творчих пошуках. Хай історія рідного краю і надалі надихає Вас на дослідження, за що нащадки щиро дякуватимуть. Для цього дай, Боже, вам сили, енергії, натхнення! 
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! МНОГАЯ ЛІТА! 

ГО «УНІА» та редакція сайту «Заставна Сьогодні» щиро вітають Вас, Юрій Аксентійович, з Днем народження, Ви, чудовий письменник, людина майстерного володіння пером.

 Бажаємо вірних шанувальників Вашого мистецтва, невичерпного потоку натхнення і невгамовного бажання створювати шедеври, і приголомшливі твори.



Top