ВІТАННЯ ГОЛОВИ ЗАСТАВНІВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРА КОЗАРІЙЧУКА З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

 
Вітання

Шановні співвітчизники! Захисники України!

14 жовтня наша країна відзначає особливе свято, свято української мужності, відваги та доблесті – День захисника України!

Упродовж століть українські землі від ворогів боронили патріоти рідного краю, віддані сини своєї Батьківщини, захисники України.

Зі зброєю в руках захищали свою Вітчизну та віру волелюбні козаки, боролися проти гітлерівської окупації батьківських земель та більшовицької наруги над нашим народом відважні воїни Української повстанської армії, мужньо обстоювали рідний край від фашистів радянські Герої.

Нині, коли на східних теренах нашої держави знову точиться боротьба за незалежність і суверенітет України, на її захисті стоять доблесні українські військовики, гідні спадкоємці духовних цінностей та послідовники багатих традицій і славних справ предків.

Тому саме у День захисника України ми віддаємо шану всім, хто нині захищає Батьківщину та з гордістю згадуємо історичні перемоги наших прадідів, які своїми бойовими звершеннями здобували та обстоювали свободу і незалежність України.

У цей день ми також відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Українці, які завжди жили за християнськими цінностями та зі святою вірою в серці, були впевнені, що Україна переможе в усіх протистояннях, адже над нами – захист Божої Матері.

Славетні козаки вірили, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею.

Надалі козацькі традиції наслідували борці за незалежність – учасники Української революції 1917-1921 років, а далі – воїни Української повстанської армії.

Символічно, що днем створення УПА вважають саме 14 жовтня 1942 року.

Сьогодні українські воїни наслідують славні традиції наших предків, демонструють ворогу, що таке сила нескорених.

Міжнародна спільнота підтримує нас, адже Україна зуміла довести, що навіть в умовах війни вона сильна держава, яка відродила боєздатне українське військо та впевнено рухається вперед у своєму розвитку.

У цей світлий день бажаю всім міцного здоров’я, миру та щастя.

Слава Українському народу!

Слава Героям України!

Слава незалежній та нескореній Україні!



Top