ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРА КОЗАРІЙЧУКА ІЗ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ УКРАЇНИ!

 
Вітання

Шановні працівники суду!
З глибокою повагою, від себе особисто та колективу райдержадміністрації вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду!

Це свято об’єднує працівників усіх судових установ, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Адже саме від щоденної та самовідданої праці працівників судової гілки влади великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру, злагоди та спокою.

Суспільство очікує не тільки щоб рішення суду відповідали закону, а й щоб вони були справедливими, ухваленими за зрозумілою процедурою, у найкоротші строки.

Сьогодні важливо аби судові процедури, робота суддів та працівників суду були такими, щоб людина при розгляді її справи в суді почувалась гідно.

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше - поваги і любові до людей

Ми щиро віримо, що Ваш високий професіоналізм, вірність ідеалам Правди і Справедливості, мудрість та відповідальність за долю кожної людини, завжди будуть незаперечними заповідями нашої роботи.

Щиро дякуємо усім суддям, які виконують свої обов'язки, суддям, які нещодавно обрали цю відповідальну професію та які, розуміючи всі складнощі фаху, взялися за роботу.

Велика повага та вдячність суддям у відставці, які протягом усього життя були відданими праву та закону, відповідальними за долі людей, з честю і гідністю несли таку важку ношу як право і обов'язок здійснювати правосуддя.

Добра Вам, здоров'я, життєвої наснаги та здобутків у професійній діяльності в ім’я процвітання України.
Зі святом Вас!



Top