Вітаємо з Днем народження настоятеля храму святого Василія Великого с.Дорошівці Чернівецької єпархії ПЦУ о.ВІТАЛІЯ МЕНЗАКА

 
Вітання
ВІТАННЯ ВІД "ПРОСВІТИ" ТА "ЗАСТАВНІВСЬКОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ СОТНІ!
Свій славний день народження сьогодні відзначає священик, військовий капелан, настоятель храму святого Василія Великого с.Дорошівці Чернівецької єпархії ПЦУ о.ВІТАЛІЙ МЕНЗАК!
Цю людину знають не лише на Заставнівщині, і не лише як священика, але й за його благодійність, волонтерство, велику духовно-прсвітницьку діяльність Він є борцем за справжню українську Церкву, захисник українських національних інтересів, чудовий пастор, який багато років тому об'єднав Дорошовецьку громаду в одну велику духовну православну родину, засновану на всесильній любові до Господа, до ближнього  та україноценотризмі! 
Його духовні проповіді -- це гармонія молитви, слова Божого та  виховання моральних цінностей і вірність українським ідеалам! За це його люблять і поважають прихожани, численні друзі, однодумці і бояться недруги. 
Отче, Віталію, шануємо Вас за те, що ведете нас праведним шляхом до Бога, за принциповість, щирість, людинолюбство, відданість Україні! Низько кланяємося за небайдужість до духовного просвітлення громадян нашої країни та державотворчість, за благодійність і жертовність, сприяння бійцям-захисникам на Сході України, "Заставнівській волонтерській сотні" та Буковинській "Просвіті!
Щиро бажаємо, аби Господь дарував Вам багато років щасливого життя у мирі, добрі, злагоді. Родинного Вам затишку, взаємоповаги й взаєморозуміння, благополуччя, успіхів у всіх благих справах, вірних, надійних друзів та здійснення заповітних мрій у служінні пастві, Господу нашому Ісусу Христу та Україні!


Top