Сьогодні свій славний День народження святкує заставнівчанин Віктор Петрович Баланецький

 
Віктор Петрович Баланецький
Вітання

ВІКТОР БАЛАНЕЦЬКИЙ -- ІМЕНИННИК

Сьогодні свій славний День народження святкує заставнівчанин Віктор Петрович Баланецький -- учитель інформатики Заставнівської гімназії.

А ще пан Віктор, як багаторічний працівник редакції районного радіомовлення, людина, яка має хист до журналістики -- голова первинної організації Національної спілки журналістів України.

Свого часу, фанатично залюблений у справу комп'ютерних технологій, разом із колишнім, нині покійним, головним редактором "Голосу краю", Василем Бурлакою, першими на Буковині запроваджували комп'ютерну верстку друкованого ЗМІ.

На всіх ділянках роботи Віктор Петрович -- надзвичайно відповідальний, сумлінний, досвідчений професіонал своєї справи.

Окрім цього -- добра і щира людина, вірний друг і порадник, прекрасний сім'янин, люблячий син у матері Минодори Іванівни, коханий чоловік для дружини Лілії та чудовий батько для сина Валентина!

Журналістська спільнота Заставнівщини щиро здоровить іменинника з Днем, який подарував світові й родині таку хорошу людину.

Вікторе Петровичу, міцного, козацького здоров'я Тобі, успіхів у педагогічній праці та журналістській ниві, сімейного щастя, гармонії в житті, здійснення всіх мрій і бажань.

Многая літа!



Top