ВІТАННЯ ІЗ ЮВІЛЕЄМ ДМИТРУ ЩЕРБАНЮКУ

 
Вітання

Сьогодні свій славний козацький 60-літній Ювілей відзначає наш вірний товариш, однодумець, людина з великим та добрим серцем, щирий патріот, волонтер, один із засновників ГО «Щедро» Дмитро Іванович Щербанюк.

Любий ДРУЖЕ!

У Ваш ювілейний день ми пригадуємо усі ті життєві миттєвості, які нам довелося разом пережити: спілкування з людьми найрізноманітніших поглядів, десятки тисяч кілометрів воєнних доріг Донбасу, тисячі тонн доставленого вантажу… сльози втрат та радість зустрічей.

Дмитре Івановичу, Ви завжди щирий та відвертий, умієте знаходити компромісні рішення у найскладнішій ситуації, тільки однією фразою Вам вдається знівелювати негатив та потвердити віру в добро.

Ваша велика любов до України ототожнена з любов’ю до своєї родини, людей, котрі поруч та, без сумніву, до тих, хто нині захищає нашу державу на Сході України.

Залишайтеся таким завжди!

Усі ми сьогодні Вам з великою щирістю бажаємо тільки найкращого: здоров’я богатирського, перспектив неймовірних, затишку в домі, відданості друзів, вірності коханої, цілеспрямованості та незалежності, нехай всі починання будуть успішними, а життя довгим та щасливим!

З повагою волонтери ГО «Щедро», журналісти ГО «UNIA», друзі та колеги



Top