Зі 100-літнім ювілеєм Біляра Миколу Дмитровича вітає Веренчанська громада

 
Вітання

Сьогодні,27.07.2021 року у Веренчанській територіальній громаді відбулася приємна подія, житель села Борівці - Біляр Микола Дмитрович святкує свій 100-літній ювілей.

В такий прекрасний день Миколу Дмитровича прийшли привітати : голова Веренчанської територіальної громади - Володимир БОЙЧУК, староста с.Борівці -Василь ВОЛЯНСЬКИЙ, начальник відділу обслуговування громадян #5 головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області - Віктор СТАСЮК, начальник відділу соціального захисту- Марія ГРЕТЧАННА.

В спілкуванні з ювіляром ми дізналися багато цікавого. Він є очевидцем багатьох історичних подій минулого століття, носієм наших традицій, глибокої життєвої мудрості. Нелегка доля випала на його життя.

З дитинства важко працював, пережив Голодомор та Другу світову війну. Не дивлячись на труднощі, що його спіткали , виховав та виростив 4 синів. Радіє ювіляр 8 онукам та 7 правнукам.

Микола Дмитрович дуже чуйна,добра та щира людина. Зі слів родичів,за своє життя він зробив багато добрих справ. Його очі і досі випромінють таку велику любов,теплоту, доброту.

Микола Дмитрович є вихідцем з багатодітної сім'ї,в якій виховувалися 9 дітей. Всі брати і сестри були довгожителями .

Микола Дмитрович! Вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями,які випали на Вашу долю.

Висловлюємо велику вдячність за невтомну,важку працю, виховання дітей та онуків, за яскравий приклад людяності,порядності,чесності.

У другому сторіччі життя бажаємо міцного здоров'я,родинного затишку та тепла, уваги і поваги від оточуючих. Благополуччя,добробуту та мирного неба Вам.



Top