Вітання депутата Чернівецької обласної ради Сергія Капіцького

 
Вітання

Дорогі буковинці! Шановні захисники Вітчизни!
14 жовтня об’єднує величні свята – свято Покрови Пресвятої Богородиці, день Українського козацтва та День захисника України.

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

Схиляю голову перед подвигом наших захисників, адже саме під їх захистом, завдяки самовідданості, спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Ми повинні завжди про це пам’ятати, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Рекомендуємо - Відео: ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВІДЗНАЧИЛИ ВЕТЕРАНИ АТО/ООС ЗАСТАВНІВЩИНИ

Щиро дякую волонтерам, капеланам та громадськості за небайдужість та активну позицію.

У цей день ми всі підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Вітаю всіх військовослужбовців.

Ви — наші захисники, опора держави. Бажаю нашим героям міцного здоров'я, добра, щастя, сили та незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

З повагою депутат Чернівецької обласної ради Сергій Капіцький



Top