Голова Кадубовецької громади вітає жителів Хрещатика з днем села

 
Вітання
У житті кожної людини буває багато свят родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Одним із таких є День села - день, який об’єднує тих, кому дорогий свій край, своє село, своя громада.
Хрещатик – невеличке, але надзвичайно гарне та охайне село, що входить до складу Кадубовецької об’єднаної територіальної громади, та славиться своїми звичаями, традиціями, колоритом, мальовничими краєвидами, неймовірними пейзажами, цікавою історією, добрими, щирими та працьовитими жителями.
Шановні мешканці села! Від імені Кадубовецької сільської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто та від усієї громади прийміть найщиріші вітання з нагоди сьогоднішнього свята – Дня народження рідного села!
Саме Вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села Хрещатик, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.
У цей святковий день від щирого серця хочемо побажати кожному з Вас міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного затишку та здійснення всіх найзаповітніших бажань, а селу - стабільності, процвітання та розвитку, а також, бути та надалі вічно квітучим і красивим краєм, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом та радістю!


Top