Відео - Вітаємо зі 100-річчям Соловйову Марфу Романівну - останнього ветерана Заставнівського району

 
Вітання

Шановна Марфо Романівно,

Сьогодні велике свято, адже у Вас настає дивовижний ювілей – столітній вік! З глибоким вдячним серцем та великою радістю ми вітаємо Вас з цією видатною подією.

Ваше життя – це справжній шедевр в нашій історії. Ви – гідний приклад мужності, мужньої духу, непохитної віри та великої витримки. Ваші багаторічні зусилля та жертовність під час Другої світової війни назавжди залишаться в наших серцях. Ви – справжня героїня, яка внесла величний внесок у захист Батьківщини та свободу нашої країни.

Ваш вік – це живий доказ надзвичайної сили людського духу та бажання жити, любити та бути з близькими. Ви продовжуєте дарувати нам свою мудрість, доброту та величезну любов до України.

Ваша присутність у Заставнівському районі - це дарунок для всіх нас. Ви – останній ветеран, який пройшов через горнило війни, і Ваші спогади є цінним скарбом для наших нащадків.

Зичимо Вам, Марфо Романівно, ще багато-багато років життя, здоров'я, радості та миру. Хай кожен день буде наповнений любов'ю та турботою близьких, хай кожен момент принесе радість та щастя. Ваша довголітня життєва подорож – це приклад для нас усіх, який ми завжди будемо вдячно згадувати.

Вітаємо ще раз і дякуємо Вам за все, що Ви зробили для нас та нашої держави. Ви залишаєтесь прикладом мужності, відваги та невмирущої любові до України.



Top